SKIFUN- Zadovoljne družine
Skifun.si logo
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
 
Skifun podatki
Skifun facebook
Skifun banner
Skifun banner
Skifun banner
nazaj na osnovno stran
 Zadovoljne družine
pixel

Zahvala.

Beli teden v Kreischbergu je bil za našo družino enkraten. Otroci so uživali, starša tudi, organizacija super, skratka pohvalno.

Najlepša hvala pa učiteljicama Zale in Mihe, Tanji in Maruši. Punci super sta!

Lep pozdrav vsem,
družina Škoberne

________
Pozdravljeni,

želela bi se vam zahvaliti za organizacijo nepozabnih počitnic - Les Deux Alps - 24.1.2015 - 30.01.2015, nastanitev Alpina Lodge Residence.

Na pot smo se odpravili 24.1.2015 v zgodnjih jutranjih urah, ker smo vedeli, da nas čaka dolga pot.V Les Deux Alpes smo brez večjih cestnih težav prispeli tam okrog15:30 h ure popoldne.
Zglasili smo se na recepciji hotela Majotel, vendar se je recepcja odprla šele ob 16 uri, zato smo pol ure izkoristili za krajši sprehod.

Ob 16 h uri naval na recepcijo. Prva stvar, ki mi je padla v oči, na vratih na veliko napis , SKI&FUN- Matej Fortin GSM številka,no sem si mislila, super, če ga bomo mogoče ptrebovali, si bom številko spravila.
Po ureditvi vseh papirjev, plačilu varščine za apartma, smo v bližini prevzeli smučarske karte ter se z zemljevidom v roki odpravili v našo nastanitev.

Zelo hitro smo jo odkrili v bližini restavracija La Tourra, parkirišče očiščeno, hiša že na zunaj prelepa, vzdrževana. S strahom vstopimo, poiščemo svoj apartma.

Ko smo odklenili vrata, veliko, veliko presenečenje, da smo kar vsi po vrsti lovili sapo. V našem vouhcherju je pisalo in na vaši spletni strani Residencd 1650, 28-30 m2, kuhinjska niša, itd.... dodeljeno nam je bilo.prelepo stanovanje, kompletno opremljeno, vse skoraj novo, da ne govorim, pomivalni stroj, mikrovalovna pečica, toaster, kavomat, kuhalnik vode, itd.......prelepo, udobno in komfort, ki ga imamo doma.

Na tem mestu bi se vam rada še enkrat zahvalila za prelep, čudovit, prekrasen dopust. O naši lepi izkušnji z vašo turistično agencijo sem že seznanila sodelavce, prijatelje, sorodnike - dober glas se širi v deveto vas pravijo, in prav je tako.

Lep pozdrav, Beti Šuligoj z družino
___________

Pozdravljeni,

Tako kot lani, smo tudi letos letovali v Ponte di Legno v ITA in sicer v terminu od 17.01. - 24.01.2015. Pišem vam zato, da pohvalim vaše predstavnike oziroma učitelje smučanja. Bili so zelo korektni, prijazni in lepo poskrbeli za naše otroke! Hkrati bi pohvalila odločitev, da smučarska šola traja do 14 ure. Le tako naprej!

Zimski pozdrav iz NM,

Vlasta Kralj Palka
______

Pozdravljeni,

Rada bi se vam zahvalila za vaš trud in potrpljenje, ki ste ga imeli z nami. Zelo lepo se vam zahvaljujem za dobra priporočila. Imeli smo se res super, otroka sta uživala na polno, mi pa tudi. Malce me je zmotilo, ker ste mi rekli da so učitelji dvojezični…no Džura govori zgolj srbsko, vendar je s svojo simpatičnostjo in zavzetostjo našega Davida povsem očaral. David se je naučil par besed srbsko, Džura pa par besed slovensko. Ostalo je bil mednarodni jezik- pantomima. Vsi učitelji so bili tako prijazni in ustrežljivi, tako da sem bila popolnoma brez skrbi. Tudi sam apartma je bil topel in udoben, to pa je glavno kar potrebujemo. Kljub temu da ni bilo nobenega snega so bile proge dobro "zrihtane", no kakšen kamen sem pa tja preveč, sicer pa super!

Res super! Če nam bodo le finance dovolile, ste pridobili stalno stranko ;).

Želim vam veliko uspeha še naprej in lep pozdrav,

Katarina Špacapan
_______

Spoštovani

Snežne razmere in vreme je bilo čudovito.
Se bojim, da delam toliko reklame za vaš Beli teden, da mi bo drugo leto zmanjkalo prostora za našo družino.

Vesela bom če me obvestite takoj ko razpišete Beli teden za januar 2016.
_______

Imeli smo se super. Smučarski tečaj odličen. Učitelja Janez in Ančka - kapo dol.
Se vidimo naslednje leto ob istem času v Katchbergu.
Lp
Gordan

_______

Pozdravljeni,
sporočam vam, da smo preživeli zelo lep družinski teden v Franciji.
Zadovoljni smo bili z vsem in še se bomo z vami odpravili na dopust.
Hvala in lp,

Tina Nečemer
_______

Kreischbergu smo z vašimi učitelji smučanja preživeli čudovit smučarski teden. Kljub smoli z vremenom, ki nam resnično ni bilo naklonjeno, bi pohvalili celotno ekipo z Dejanom na čelu! Komaj čakamo naslednje zimske počitnice"! Marko, Mojca, Nik in borderka Lara

Sicer pa je bilo v Kreischbergu zelo dobro, vreme je pa vreme - lahko bi bilo še slabše, tako da smo zaužili vse, kar nam je dalo na razpolago. Učiteljce od tamalih si res zaslužijo svoj kruh, so pa tudi rezultati njihovega dela na smučeh več kot otipljivi. Njim trem še posebne čestitke in pohvale. Tomaž
_______

Pozdravljeni,

prejšnji teden smo preživeli v organizaciji vaše agencije zimski dopust v Kreischbergu in mislim da je prav, da delim z vami svoje občutke.
Ne samo v primerjavi z lanskim letom, temveč tudi v celoti mislim, da ste opravili odlično delo. Očitno ste se kritike lotili konstruktivno in ob tradicionalnem dobrem vzdušju v naselju Ferienpark uredili tokrat tudi smučarsko šolo. Učiteljev je bilo dovolj, predvsem pa so bili pravilno razporejeni glede na znanje in število učencev. To pa rezultiralo v tem, da so praktično vsi v smučarskem vrtcu dejansko prejeli toliko znanja, da so bili sposobni odpeljati celo tekom zadnji dan, da ne govorim o tem kako so se ponosno peljali na vlečnici in se spustili v dolino (3 učiteljice letos v primerjavi z 1 lani). Dejan je krasno skrbel da je vse potekalo po planih, glede na to pa s kom sem imel več interakcij(učili so moje otroke) pa moram pohvaliti Tjašo in Leno, ki sta kljub mladosti uspeli obvladati za moje pojme najtežjo skupino, to je tisto ki je prva nad smučarskim vrtcem. Toliko lulanj in ostalih idej ki jih imajo ti otroci ob smučarskem tečaju, speljati na način, da si otroci drugi dan spet želijo na smučke je super, odlično in res pohvalno.
Je pa bil nekdo, ki jih vse spravi v koš in to je legendarni Kemal, ki je v vsakem trenutku imel pravi odgovor in nasvet za vsakega otroka v skupini, ki je bila po letih (5-11) zelo različna pa vendar krasna in so vsi zelo napredovali.

Morda na koncu le ena pripomba(saj je vedno prostor za izboljšanje):
- tekma zadnji dan, bi lahko bila kasneje naprimer po pavzi, saj otorci in odrasli potem cel dan zgubimo ob progi, kar je škoda saj naj bi to bil normalen smučarski dan - zaradi mene če tekme tudi nebi bilo, saj pri manjših otrocih to, da ne zmagajo ali so na stopničkah zna povzročiti frustracije, ki jih res ne potrebujemo v že tako zahtevnem okolju - morda kot predlog: skupine bi lahko pred starši demonstrirale vaje, ki so se jih učile/naučile tekom tedna

Na koncu bi se vam še enkrat rad zahvalil za odlično organizacijo in vas vse tudi tiste, ki niste bili na terenu resnično pohvalil.

Še bomo šli z vami in vas tudi priporočili ostalim.

Lep pozdrav,

Aleš Bešter
________

Pozdravljeni,

od 14.1 do 21.1. smo bili z vašo agencijo v Kreischbergu na Belem tednu za družine. Našega 4 letnega sinčka je v smučarski šoli čuvala Maruša, ki bi jo še posebej pohvalila, saj mu je zelo pomagala pri premagovanju odtujitvene stiske od staršev pa seveda pri osvojitvi prvih smučarskih zavojev. Seveda sta bila tudi ostala dva sodelavca, s katerimi smo se srečevali na carving šoli za odrasle in mini klubu za otroke zelo vredu, vedno na razpolago in zelo prijazna. Zaradi takih ljudi se bomo z veseljem udeleževali vaših letovanj!

lep pozdrav,
Mojca Vojska Godnič
________

Pozdravljeni!

V soboto smo se vrnili iz "belega tedna" v Valmeinierju. V imenu kar nekaj staršev vam pišem, da smo bili z smučarskimi učitelji (Mitja, Andrej&Andrej, Jurij in Dejan) ZELO ZADOVOLJNI-starši in otroci.

Bili so super učitelji in animatorji!

Lep pozdrav
Blanka
________

Pozdravljeni,

v mesecu januarju 2011 in sicer v terminu od 15.01. do 22.01., smo preko vaše agencije
rezervirali naš enotedenski smučarski dopust v Les Orres-u.
Ko sem v mesecu avgustu začela raziskovat kam se bo naša družina odpravila smučat,
nisem imela pomislekov glede izbire agencije, saj sem že iz preteklih let poznala vašo ponudbo belih tednov za družine.
Navezala sem stik z vašo zaposleno gospo Nino Kancler, ki je profesionalno uredila vse potrebno za naš odhod.
Moram pohvaliti, da je vse teklo tako kot smo bili dogovorjeni od prihoda avtobusa na Fernetiče do
prihoda v Francijo in prav tako nazaj v Slovenijo, za kar moram pohvaliti tudi šoferja, ki nas je vozil, skratka prišli in odšli
smo brez kančka nervoze.
Predvsem pa vam tole pišem, da se zahvalim in ju pohvalim, učiteljima smučanja in sicer gdč. Tini Vodopivec in Jorgu Ceglarju.
Naš petletni sin je letos v Les Orresu prvi stopil na smuči in je z gdč. Tino že tretji dan odšel na smučišče kjer smo smučali odrasli že vešči
smučanja. Je izjemna učiteljica in pravi balzam za otroke. Želela bi si, da bi našega Noela učila še naprej, zato upam, da se bodo naše smučarske poti še križale.
Starejšega 11-letnega sina je poučeval g. Jorg. Moram reči, da je bil do konca njihovih treningov zelo potrpežljiv in željan posredovati znanje našim otrokom. Nikoli ni odnehal s prikazovanjem pravilne tehnike in vztrajal je pri temu, da so se otroci tega tudi naučili. Vesela sem, da je moj 11-letni sin, ki ga sicer že daje puberteta in včasih hoče uveljaviti svojo voljo, navodilom in prikazovanju učitelja Jorga prisluhnil in jih tudi upošteval. Čeprav sem imela tudi sama kar nekaj učiteljev smučanja, moram reči, da tako dobrega učitelja še nisem doživela.
Predvsem bi rada izpostavila to, da se starš, ko vidi pristop učitelja do otrok, brezskrbno lahko naužije smučarskih trenutkov, kar pa je mene in mojega moža še posebej veselilo.
Skratka moram pohvaliti celotno organizacijo, od prijave, do prevoza, pa namestitve, ki ne bi mogla biti boljša (apartma direktno pred sedežnico), izvrstni spremljevalci in istočasno tudi učitelji smučanja, kaj si lahko človek še želi?
Želim, da se v imenu naše družine zahvalite učiteljima gdč. Tini in g. Jorgu. Na njuni smučarski poti jima želim vse najboljše in upam, da se srečamo še na kakšnem smučišču.
Vam pa kot direktorju agencije želim uspešno vodenje še naprej in naj bo kmalu spet leto naokrog, da se zopet vidimo.

Hvala še enkrat in lepo pozdravljeni,

Mateja Milost z družino.
_______

Pravkar smo se vrnili iz Kreischberga s smučarskih počitnic. Moram pohvaliti dobro organizacijo, vaditelje, ki so ustvarili izjemno prijetno počutje naših otrok, še posebej pa bi se zahvalila učiteljicama Tjaši in Tanji, ki sta skrbeli za najmlajše "smučarje", med njimi za našo Marušo. Zahvala gre tudi Učiteljici Nini, ki je našo Katjo popeljala do srebrne medalje na tekmovanju - ta medalja ji pomeni vse na svetu :)

Se vidimo prihodnje leto!
_______

Lep pozdrav,

V Folgarii smo bili prvič, nikakor pa ne prvič v Dolomitih in niti ne prvič s SKIFUN.
Bilo nam je všeč, še posebej pa so nam bili všeč vsi štirje SKIFUN-ovci, ki so se res potrudili, predvsem za naše otroke. Konec koncev smo beli teden izbrali ravno zaradi njih. Naša Urša je bila navdušena, tako nad smučarsko šolo, kot tudi nad druženjem v mini-klubu.
Sama namestitev in kapacitete v Folgarii (residence Alpi in residence Alaska) niso bili ravno "prva klasa", vendar je bil apartma čisto O.K., smučišča pa zelo lepo urejena, raznovrstna in še z vremenom smo imeli srečo.
Imam pa še eno prošnjo... Eden od učiteljev se je naši Urši še posebej "priljubil" in bi mu želela poslati pozdravček, zato bi vas prosila, če je mogoče dobiti e-naslov (ali naslov) od Tineta (ne vem priimka, vem samo to, da je iz Cerknice).
Hvala lepa in lep pozdrav!
Nataša Oberlintner
________

Pozdravljen Tadej,
V imenu ekipe bi se vam rad zahvalil za res VRHUNSKI apartma, ki smo ga imeli v Les2Alpesu. Šele v Franciji sem tudi izvedel, da vam je glede apartmaja pisala tudi Mateja, tega sicer sam ne počnem.
In pohvale tudi za predstavnika (Matej), res je bil prijazen in vedno na razpolago. Drugo leto spet na isto lokacijo v istem terminu :)
Srečno in hvala še enkrat, MihaSkifunov infoportal
Skifun snežna garancija
citybreak
Les 2 Alpes
kolesarjenje
že za 200€
Termin: 24.6.-1.7.
Storitev: 7x najem, 6x mtb karta
Namestitev: Residences 2*
Les 2 Alpes
MTB+SKI
že za 275€
Termin: 19.8.-26.8.
Storitev: 7x najem, 6x vozovnica Glacier Experience (mtb+ski)
Namestitev: Residences 2*
pixel
pixel  
  Naša spletna stran vsebuje piškotke za razlikovanje in statistiko obiska, ter za samo funkcionalnost spletne strani. Z uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o posameznih piškotkih si lahko preberete tukaj.