Skifun.si logo
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
 
Skifun podatki
Skifun facebook
Skifun banner
Skifun banner
Skifun banner
nazaj na osnovno stran
 Darilni boni
pixel

Darilni bon je odlična ideja, lepa gesta in še lepše darilo, ki se skriva za njim. Pomeni praktičen nakup in že v svojem imenu obljublja obilo svežine, zato boste z njim gotovo osrečili prav vse obdarovance, ki so lahko vaši prijatelji, družinski člani ali poslovni partnerji.

Istočasno pa boste prihranili zlate minute pri izbiranju darila.

Darilni bon SKI & FUN se odlično obnese ob posebnih priložnostih, kot poslovno darilo, lahko pa ga podarite tudi kot čisto vsakdanjo pozornost. Za več informacij se lahko oglasite v naših poslovalnicah, nam pišite na info@skifun.si ali pa nas pokličite na telefonsko številko 01-600-80-87. Z veseljem se bomo potrudili in skupaj z vami podarili nepozabne počitnice.

Veljavnost darilnega bona je 12 mesecev od dneva vplačila za darilni bon in ga je možno izkoristiti izključno za plačilo storitev, ki jih za vas oz. za drugo osebo opravi podjetje S.K.I.F.U.N. d.o.o.. Opremljen mora biti z datumom izdaje darilnega bona, z oznako darilnega bona, s skrajnim rokom veljavnosti darilnega bona, ter žigom in s podpisom pooblaščene osebe podjetja S.K.F.U.N. d.o.o..

Skifunov infoportal
Skifun snežna garancija
citybreak
Les 2 Alpes
kolesarjenje
že za 200€
Termin: 24.6.-1.7.
Storitev: 7x najem, 6x mtb karta
Namestitev: Residences 2*
Les 2 Alpes
MTB+SKI
že za 275€
Termin: 19.8.-26.8.
Storitev: 7x najem, 6x vozovnica Glacier Experience (mtb+ski)
Namestitev: Residences 2*
pixel
pixel  
  Naša spletna stran vsebuje piškotke za razlikovanje in statistiko obiska, ter za samo funkcionalnost spletne strani. Z uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o posameznih piškotkih si lahko preberete tukaj.