SKIFUN- 5 razlogov za avtobusni prevoz
Skifun.si logo
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
 
Skifun podatki
Skifun facebook
Skifun banner
Skifun banner
Skifun banner
nazaj na osnovno stran
 5 razlogov za avtobusni prevoz
pixel

Stroški prevoza z lastnim vozilom

Stroški prevoza z osebnim vozilom iz Ljubljane do smučarskih centrov znašajo povprečno 350 €. Za prevoz štirih oseb in vse potrebne smučarske opreme in ostale opreme potrebujete večje vozilo, oz. boste prisiljeni svoje osebno vozilo opremiti z kovčkom na strehi, kar pa seveda poveča porabo goriva in s tem stroške prevoza do izbranega smučarskega centra. Vsekakor je potrebno računati, da strošek prevoza na osebo znaša cca. 80 €, s tem da se v osebnem vozilu peljejo 4 osebe. Seveda pa tukaj niso všteti stroški parkirnine, stroški obrabe vozila oz. morebitne izposoje vozila ustrezne velikosti.
Če pogledamo ceno avtobusnega prevoza, ki znaša 85€/osebo je seveda jasno, da je izbira avtobusa racionalna in pametna odločitev. Predvsem pa cenejša.

Parkirnina

V večini smučarskih središč v Franciji, je obvezno plačilo parkirnine, ki znaša za osebno vozilo od 70 € na zunanjih parkiriščih in tja do 100 € za pokrito parkirišče. Seveda morate tukaj upoštevati dejstvo, da se boste verjetno na pot odpravili z večjim vozilom ali celo najeli kombi, kar pa seveda poveča ceno parkiranja tja do 120 €/vozilo.
Ob rezervaciji avtobusnega prevoza se izognete temu strošku in povrh vsega je vaše vozilo na varnem v domači garaži.
Ne pozabite, da v francoskih smučarskih centrih osebnega vozila ne potrebujete, saj so vse namestitvene kapacitete neposredno ob ali na samem smučišču!

Težave z odvečno prtljago

4 pari smuči ali snowboardov, sm.čevlji, oblačila in še nekaj hrane ...seveda je potrebno imeti kar velik osebni avto, da vse to varno prepeljemo v približno 800 km oddaljen smučarski center. V kolikor so v vozilu 3 osebe še nekako gre, vendar so stroški pri 3 osebah hitro krepko preko 100€/osebo.

Hiter in udoben avtobusni prevoz

Urnik naših avtobusnih prevozov smo prilagodili vašim željam in s tem zagotovili, da se za pot porabi čim manj časa, tako da boste na avtobusu preživeli od 12-13 ur, seveda skupaj s postanki.
Sodobni, prostorni in predvsem udobni in hitri avtobusi, ki so opremljeni z dodatnimi boksi za smučarsko opremo so zagotovilo, da boste na cilj prispeli spočiti in pripravljeni na 6 dnevno smučarsko avanturo.

Prijazno osebje

Na vseh avtobusnih prevozih bodo za vaše prijetno potovaje poleg izkušenih in prijaznih šoferjev skrbeli tudi naši vodniki.
Ne samo, da vam bodo v času vožnje podali vse potrebne informacije o izbranem smučarskem centru, na voljo vam bodo tudi ob samem prihodu v izbran smučarski center, za vas bodo uredili vse potrebno za čim hitrejši prevzem apartmajev in pa smučarskih vozovnic.
Vsi vodniki so tudi izkušeni smučarji in poznavalci smučarskih središč, zato bo njihova družba predvsem prvi dan smučarije zelo dobrodošla.Rezervirajte svoj sedež!


Skifunov infoportal
Skifun snežna garancija
citybreak
Les 2 Alpes
kolesarjenje
že za 200€
Termin: 24.6.-1.7.
Storitev: 7x najem, 6x mtb karta
Namestitev: Residences 2*
Les 2 Alpes
MTB+SKI
že za 275€
Termin: 19.8.-26.8.
Storitev: 7x najem, 6x vozovnica Glacier Experience (mtb+ski)
Namestitev: Residences 2*
pixel
pixel  
  Naša spletna stran vsebuje piškotke za razlikovanje in statistiko obiska, ter za samo funkcionalnost spletne strani. Z uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o posameznih piškotkih si lahko preberete tukaj.